25 Nisan 2013 Perşembe

Benim arzum kendim olmak!!



Arzumun reklam filmlerindeki gibi :
 İtiraf ediyorum!! Boş zamanlarımda kanaviçe, etamin gibi dikiş nakış işleri yapmaya bayılıyorum :)

Dışardan bakıldığında gezen tozan, para kazanan, erkek gibi ter döken, çalışan bir kadın olarak etrafımdaki hiç kimse beni evcil olarak nitelendirmez.

Ama evet!! Bazen koşa koşa eve gelip yeni aldığım ipleri denemek için heyecanlanıyorum. Bi motifi bitirdiğimde saatlerce oturup seyrediyorum ve kendi içimde salakça sırıtıp gururlanıyorum.

Ne varmış !!  

 
Bunlar benim dergilerim ve rengarenk iplerim

 
Ama işin enterasanı bunları yapıp yapıp kenara atıyorum. Çünkü evde el işi şeyleri kullanmak hoşuma gitmiyor. Ve nasıl kullanacağımı da bilmiyorum. :)
 
 
Bu da şuan üzerinde çalıştığım motif. bunu çerçeveletip yatak odamıza asmayı düşünüyorum.

Motifin orjinali şu şekilde :


Benim gibi başkaları olduğunu da biliyorum.. Hadi saklanmayın itiraf edin :)

4 yorum:

  1. Selam, İzmir'den sonra bir ortak nokta daha. Ben de neredeyse çocukluğumdan beri bu tip el işleri yapmaya bayılırım. Ancak okuldu, üniversiteydi, masterdi sonra iş hayatı derken hep özlemle bir kenara ittim bu hobimi. Sonra hamile kalınca işi bıraktım ve o zaman iğne oyası kursuna gittim. Ondan sonra da tüm sandık sepeti kurcalayıp yapmak istediğim ne iş varsa sırasıyla yaptım.

    Bence şehir karmaşasında koşuşan insanları rehabilite etmek ve sakinleştirmek için en zararsız ve ekonomik yöntem el işi yapmak :)

    Selamlar ve sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum sana.. benim en dinlendiğim ve beynimi boşalttığım dakikalar onlar.. ben de işi bıraktığımdan beri daha çok vakit ayırır oldum.

      Sil
  2. Kıskanıyorum ama MGC, çalışan biri olarak bende evimde oturup sizler gibi kafa boşaltmak istiyorum ayrıca bu yazıyı okuyunca Ünv. yıllarımda örmeye çalıştığım atkım geldi aklıma :)))
    Küçük bir not düşmek istiyorum, üzerinde çalıştığın motif gerçekten çok güzelmiş, bayıldım.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. atkı beginner seviyesi canım sen baya geride kalmışsın :) sen de evlen sana da yaparım bi tane yeter ki evlen :)

      Sil