23 Şubat 2016 Salı

En herkeslerden mutlu benim!!





Belli bir yaşın üstü bu facebook olaylarını çok gerçekçi bir şekilde ciddiye almıyor mu Allah aşkına :)

Geçenlerde annemle otururken (tabii elinde akıllı telefonu, gözünde yakın gözlüğü facebookta stalkerlık yapıyor) " aa bak bilmem kimin kızı bilmem nerdeymiş hava atıyor" dedi.

Check in yapmış sadece.. Ama en saf ve düz mantıkla "hava atıyor" yorumu çok ilginç geldi.

Sonra düşündüm ; Hava mı atıyoruz gerçekten? 

Hep bir yerlerde  gezen, eğlenen, mutlu olan insanları gördükçe kendi mutluluğumuz yeterince mutlu gelmiyor gözümüze.. Yeterince gezmiyoruz sanki.. Hayır biz daha çok gezip daha mutlu olmalıyız.. Ve bunu paylaşıp onlardan daha mutlu mutluluğumuzu gözlerine sokarak hava atmalıyız..

Eskiden insanların en fazla nelere sahip olabileceğini görmezken, mutluluğu sadece o yaşadığımız an bilirken daha mı bi gerçek mutluyduk sanki..

O vakitler yapamadığımız şeyleri bilmezken, bilmediğimiz şeyler için de bi eksiklik hissetmezdik, bi hırslanmazdık sanki..

Her şeyi bu kadar gözler önünde yaşamak tatminsizlik, kıskançlık, yetersizlik gibi kavramları daha mı çok soktu içimize..

Daha çok birbirimizden haber alıyoruz, birbirimizin hayatı hakkında daha çok bilgiye sahibiz, artık daha yakın olmamız gerekir derken, sanki aslında o kadar da değil miymişiz?

Bilemedim.. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder