22 Haziran 2013 Cumartesi

Son 3 hafta Vee Çekilşimin sonucu....

Son üç haftadır blog konusunda çok da verimli olduğum söylenemez.

Çok uzun bir Mayıs ayı oldu benim için. Bitmek bilmedi ama Haziran'a baktığımda ayın 22 sine gelmişiz bile.

Ülkemizde son dönemde yaşanan olayların nabzını tutmak için sürekli takipte kaldığımız, İki kişi yan yana gelince mutlaka Gezi Parkı'ndan bahsettiğimiz bir üç hafta geçirdik. Bu olayların bu kadar uzun sürmesi, kayıplara ve gerek fiziksel gerekse ruhsal hasarlara yol açması elbette kimsenin istemediği durumlardı. 

Ülkenin gruplaşması ikiye ayrıştırılması, tahammüllerin azalıp her iki kesimin de birbirine hakaret ve alay içerikli sözler sarf etmesi de hiç karşılaşmak istemediğimiz durumlar oldu.

Devlet malının, caddelerin, sokakların, esnafın, her şeyden habersiz çocukların, savunmasız insanların zarar görmeleri, hakkını aramak isteyenlerin de, ekmek parası uğruna emir kulu olanların da günlerce uymadan arbede yaşamaları her kesimden insanı derinden üzdü.

Apolitik gençliğin de fikirleri olduğuna, bazen de çok çabuk gaza gelinebildiğine, yine de milli duygularımızın ne kadar kuvvetli olduğuna,  politikacıların bazen apayrı bi kafada yaşadığına, aynı resmin altındaki yazıların değiştirilerek her iki kesimde de farklı yorumlanabildiğine, gerçekliği araştırılmadan bi heyecanla paylaşım yapmamak gerektiğine,şahit olduk.

 


Vel hasıl kelam çok şey öğrendik..

Benim öğrendiklerim ; Haklı suçlu aramak yerine kendi fikirlerimizi edinmenin en doğru olduğu, İki taraf diye ayırmak hiç hoşuma gitmiyor ama her kesimin doğru ve yanlış taraflarının varlığı ve kişileri değil fikirleri desteklemek gerektiği oldu.

Şimdiiii gelelim konumuza söz konusu çekilişimin kazananı : HÜSNE ASLAN oldu.
Videoya da buradan ulaşabilirsiniz.

 


Umarım beğenir, mutlu günlerde kullansın.

Hepinize çekilişime göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim. En yakın zamanda yeni hediyelerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder